Incredible cosmetics

Jeans – Chiquelle / Top – Ginatricot / Coat – Zaful / Clutch – Beybeybeauty / Shoes – Skopunkten / Hat – H&M

Igår kväll så åkte jag hem till min kompis Olivia som bor i Stockholm med sin roomie Ronja. Jag sov över där o vi kollade film, åt kvällsmat o lite godis, super mys! Sen imorse så vaknade jag tidigt, stressade och fixade mig där inför ett event. Såklart (tidsoptimist som man är) så fick jag ringa taxi för annars hade jag kommit för sent, jag skulle bara åkta från Östermalm till hötorget haha så det hade ju funkat med tunnelbana liksom.

Eventet var så himla mysigt! Det bjöds på frukost och välfyllda goodiebags med nyheter från Incredible cosmetics. Stort tack för att jag blev inbjuden, älskar dessa typer av event ♥

1 kommentar

  1. februari 23, 2018 / 22:46

    Gud så kul! :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv