Event at yankee candle

Igår hände det äntligen något roligt i Örebro för en gångs skull. Josephine Qvist bjöd mig och massa andra trevliga tjejer på middag på Pinchos där vi åt 6 rätter och drack drinkar, så mysigt! Mathilda hängde även med, hon är bästa mingelkompisen haha! Sedan traskade vi iväg till ett event hon hade tillsammans med Yankee Candle i Örebro, där minglade vi och luktade på massvis av olika ljus. Man vill ju typ ha alla hemma, gud vad gott deras ljus luktar!! Sen fick vi alla en varsin goodiebag med massa fint, en klänning från Nelly, en ring, ett mobilskal från Ideal Of Sweden, ett doftljus såklart från Yankee Canlde (<333) och lite annat härligt.

Jag blir bjuden till många event i Stockholm men det är inte så ofta som jag åker upp dit bara för kvällen. Däremot borde jag göra sånt här oftare för jag tycker verkligen det är så roligt :) Tack Josephine och Yankee Candle för ett mysigt event! ♥

2 Kommentarer

  1. december 7, 2017 / 13:15

    Vad mysigt med event,verkar inte helt fel!

  2. december 11, 2017 / 19:10

    Bästa ljusen! :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv