Shopping alone?

Så fint inne på Vågen gallerian i Örebro! ♥

Oh gash… vad blek man är!

Hellooo, såklart måste jag uppdatera bloggisen med vanliga inlägg såhär medan julkalendern är igång. Det blir lätt att jag lägger mer fokus på julkalendern då jag lägger ner mycket tid på den… Det är sjukt vad tiden går fort, vi är snart en vecka in på december? Och jag fyller 21 år imorgon?! Vart tar tiden vägen liksom. Man behöver ju inte ens längta till något längre för man är ändå där inom kort haha. Just nu längtar jag till julafton, mellandagsrea och sen flytten!

Idag har jag mejlat för fullt, valt lite vinnare, kollat youtube, fixade mig och fotade själv utomhus med ett stativ haha. Sen drog jag även upp på stan själv och shoppade lite. Jag brukar inte tycka om att shoppa själv men ibland är det ganska nice ändå. Sen kan jag inte sitta inne hela tiden bara för att alla andra jobbar med annat, så då får man hitta på saker själv helt enkelt!

Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv