Have2have

I samarbete med have2have

Lillie boots

Link

Jag tror jag hittat dom perfekta kängorna som passar typ vilken outfit som helst! Hela skon representerar min stil haha, guldkedja och mockaimitation, dom är lagom låga och jag har redan använt dom flitigt hehe. Jag kan verkligen tipsa om dessa om ni letar efter dom perfekta vardagsskorna som passar det mesta!

Red pumps

Link

Jag fick väldigt många komplimanger om dessa skor, och jag älskar dom också! Rött passar alla årstider, jag tycker dom kan göra hela outfiten. (Speciellt om man är som mig som alltid har på sig svart typ hehe). För övrigt så är dom jättesköna och lagom sköna vilket är det viktigaste för mig när det kommer till klackskor!

The bag and the black boots

Boots – here / Bag – here

Favoriter, favoriter och favoriter!! Jag har blivit kär i min nya väska som jag nu använt typ varje dag hahah. Så typiskt mig att tjata ut plagg/saker, men är det en favorit så why not? Jag kommer ju definitivt aldrig trötta på den, väskan passar till vardagen och fest, den är svart och är den perfekta touchen till mina outfits.

Bootsen är såklart också en favorit nu, väldigt bekväma och lite högre vilket jag gillar nu när det är kallare ute. Även dom är i mockaimitation och har en dragkedja på innersta sidan. Hur snygga är dom inte?!

Om ni inte gjort det redan så gå in och kika på Have2have.se’s hemsida, dom har såååå mycket snygga skor och väskor.

2 Kommentarer

  1. november 14, 2017 / 16:40

    Åh nu blev jag ju supersugen på nya skor! :D

  2. november 23, 2017 / 10:18

    Ursnygga skor! Älskar hur du bär upp dem röda :D
    Jag köpte ganska nyligen en väska med nitar på från deras hemsida och blev jätte imponerad. Den var jätte snygg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv