Instastory haul with rebeccastella


Tänkte bara skriva hej här på bloggen och även berätta att jag har ett roligt samarbete med Rebeccastella.com just nu. Idag körde jag en instastory haul med massvis av snygga kläder därifrån, så in och kika på min instastory nuuu! Där delar jag även med mig av en exklusiv rabattkod till er, jag tycker vi alla förtjänar att beställa något snyggt från Rebeccastella nu i november. ;) Antingen någon av hennes snygga klänningar, dom classy men ändå jävligt WOW på samma gång. Sen är ju även hennes läpp pennor goooooals! Just saying (tips!!)

Klicka här för att komma till min instagram eller sök på @emiliangergard om ni inte redan följer mig <3

I just wanted to say hi here at my blog and also tell you that I’m having a very fun collaboration with Rebeccastella.com right now. I have posted a instastory haul today with lots of stylish clothes from the site, so go check out my instastory nooow! I’ve also shared an exclusive discount code for you, I think we all deserve to order something nice from Rebeccastella this November. ;) Either some of her dresses, their are classy but still WOW at the same time. Then there are hers lip pencils that are goooooooals! Just saying (Tip!)

Click here to come to my instagram or search for @emiliangergard if you don’t already following me <3

1 kommentar

  1. Rebecka
    november 15, 2017 / 17:51

    Hej! :) vart har du köpt din blanka byxor någonstans ? Vilken storlek ?:) kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv