Partykungen

I samarbete med Partykungen.

Jag har beställt från Partykungen inför Halloween, vi tänkte ha en liten förfest här och pynta till max! Tror jag beställde ca 50 saker? Det blev 2 stora kartonger haha. Jag älskar halloween och är så jävla taggad att pynta lägenheten läskig. Tror jag beställt allt från ljus, spindelnät, läskiga dekorationer och andra tillbehör.

Ska ni fira Halloween? Och ska ni fira denna helg eller nästa? Riktiga alla helgon helgen är ju 4 november så det är då vi ska fira♥

Klicka HÄR för att komma till maskeradkläderna hos Partykungen.

Jag har självklart beställt lite grejer till min utklädnad. Kan ni kanske gissa vad jag ska vara?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »