Iphone 8 plus

Contain adlink

Bild: Iphone 6s

Bild: systemkamera

Iphone 6s VS Iphone 8 plus

Wow säger jag bara! Ryktena stämmer, Iphone 8 plus kamera är helt sinnesjuk bra!! Den är typ lika bra som min nuvarande systemkamera? Och i en mobil liksom?? Jag kommer ju fota överallt, vart jag än är!! Jag har varit så avundsjuk på alla som fotar så jävla bra bilder med sina nya Iphones medan jag suttit med min Iphone 6s där bilderna bara blir.. gula? Ni ser ju själva på min jämförelse bild. (utan redigering såklart)

Det kommer bli enklare att jobba med mobilen nu också, med redigering, blogg, mejl osv. Man har ju hela sitt liv nu i sin mobiltelefon så då måste man ju uppgradera också. Jag är sjukt nöjd :) Nu måste jag bara sälja min Iphone 6s som är… 6 månader gammal? hahah. Nu sitter jag här och leker med min nya telefon, borde egentligen städa, tvätta, äta mat… men det tar jag sen haha.

Länk till Iphone 8 plus

5 Kommentarer

 1. oktober 13, 2017 / 20:37

  Skulle lätt köpa den om de inte hade ändrat så mycket :/ Gillar inte att den har trådlösa hörlurar och att de tog bort uttaget till de vanliga :(

 2. oktober 17, 2017 / 19:23

  wow va fint! vill med ha skal!

 3. Rebecca Bokfors
  oktober 23, 2017 / 18:52

  Åh ska också köpa 8 plus 😍 Fördelar och nackdelar du upptäckt än så länge?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv