Spökvandring på Örebro slott

Haha ser ni bilden i mitten längst ut till vänster när jag blir jagad av ett BARN aka zombie?

I fredags så blev jag bjuden av Spökstaden till deras ”spökvandring på örebro slott”. Jag frågade Mathilda om hon ville hänga med och vi var as taggade. Jag googlade hur det var förra året och då gick dom en spökvandring på slottet och sen åt middag. Så det var ju det jag trodde vi skulle göra…. Sen när vi kom fram till ett hotell där vi skulle bli upphämtade så var det endast stora youtubers på plats i träningskläder. Jag och Mathilda hade typ vanliga kläder och fattade ingenting vid det här laget haha.

Sen delade dom ut ”springband” till alla, där man hade 3 liv, då fattade vi att vi skulle bli jagade… Jag fick panik, för jag är så jävla rädd för allt sånt här. Vi blev upphämtade av en limousin som tog oss till en stor industrilokal där vi skulle bli jagade av zombies… Vi sprang 2 och 2 och det var faktiskt jäkligt kul! Jag och Mathilda ”blev infekterade” såklart, alltså att man förlorade alla sina liv. Efter detta så åkte vi till slottet och åt middag, där blev vi serverade av zombies också haha. När vi hade ätit klart så var det dags för själva spökvandringen.. här gick vi iaf 3-4 åt gången så det kändes bättre haha. Men fy vad rädd jag var, vi har fått lite filmklipp från kvällen och jag ser ju hur vettskrämd jag är hela tiden hahah.

Tack Spökstaden för en otroligt rolig kväll! Jag kan verkligen rekommendera att springa det riktiga zombieloppet som är i Örebro, läs mer HÄR

2 Kommentarer

  1. oktober 17, 2017 / 12:56

    Gud vad coolt!

  2. oktober 19, 2017 / 14:01

    Vad roligt! :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv