Blue dress

LINK

En ny favorit till garderoben! Den sitter perfekt, är skön och jag älskar färgen. Däremot så såg jag nu att den blåa inte fanns kvar på hemsidan längre, men det fanns andra färger som jag funderar på att beställa hem! Svart speciellt då klänningen sitter som en smäck. Sen kostar den bara runt 100 lappen?? Jag har storlek 34 i denna.

BTW!! Vill ni att jag gör typ ett långt inlägg/video med dom bästa plaggen jag köpt därifrån?

// A new favorite to the wardrobe! It’s perfect, is beautiful and I love the color. On the other hand, I now saw that the blue was sold out, but there were other colors I’m considering ordering! Black especially when the dress looks like a smack. Then it only costs around 15 dollar ?? I have size 34 in this.

3 Kommentarer

  1. oktober 10, 2017 / 16:58

    Gud så fin färg på dig! <3

  2. oktober 10, 2017 / 17:46

    Finns det något plagg som inte ser bra ut på dig? ;)

  3. oktober 10, 2017 / 22:48

    Hur är lev tiden på boohoo? Läst lite att det kan ta flera veckor innan paketet kommer… Din klädstil och hela du är ju goals! 👌❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv