Rieker SS18

God förmiddag! Dagen började väldigt bra, bästa fredagen hittills denna höst enligt mig. Jag och Mathilda blev bjudna till Riekers SS18 förhandstitt på Scandic Grand hotel. Så vi åt först frukost buffé, jag kände mig lite sjuk så kunde inte äta så mycket, aj gjorde så ont i hjärtat att inte kunna äta allt man ville när det fanns så mycket gott haha. Sen fick vi kika lite på vad som kommer ut i butik i vår, jag fastnade för dom ljusgråa sneakersen som ni ser på bild! Därefter kom en limousin (!) och körde oss till Riekers butik i Örebro. Så där fick vi även kika lite på deras höstskor som dom har i butik just nu, fanns så mycket fint! Jag fick med mig ett par skitsnygga boots hem som jag kan visa sen.

Tack så mycket Rieker för ett fantastiskt event! ♥ Verkligen en bra start på helgen

Hörs senare, puss!

1 kommentar

  1. oktober 6, 2017 / 15:12

    Men va mysigt och vem är så här snygg när man är sjuk? ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv