Lägga golv i hyresrätt?

Vitt laminatgolv…

vittlaminatgolvvittlaminatgolv

Åh blir så ledsen att det redan är så otroligt mörkt ute :( Men jag älskar hösten så det är ändå väääldigt mysigt tycker jag ♥

Hur som helst så har jag lagt vitt golv i min lilla ”fotohörna”. Jag har länge haft problem med att det är otroligt mörkt i vår lägenhet och det viktigaste bloggare behöver (iaf jag) är att kunna fota någonstans där det är VITT och LJUST! Och det är liksom allt från outfits till produkter osv. Nu menar jag inte att alla bilder fotas HÄR men jag tycker det är viktigt att jag ska kunna fota i mitt egna hem också. Så detta har varit ett problem för mig men sen kom jag på den här idén hahah.. att lägga vitt laminatgolv i den hörnan, vilket är smart + billigt + enkelt = löser mitt ”största” problem.

Jag köpte golvet inne på Bauhaus (LÄNK) och allt som allt kostade det runt 300 spänn, sen var det även superenkelt att sätta ihop det. Jag gjorde allting själv, när jag verkligen vill något så kan jag typ allt enligt mig själv haha. Men jag är väldigt nöjd, hade jag fått välja själv hade jag velat ha detta golv i hela lägenheten men vi ska förmodligen leta efter en ny lägenhet så småningom så det känns lite onödigt just nu.

Vad tycker ni?!

En ny kaffemaskin, typ den billigaste varianten som fanns. Jag har varit lite skeptisk mot dessa kapselbryggare då det faktiskt är dyrare i längden och jag har haft inställningen att det inte alls är lika gott som vanligt kaffe. Men nu när jag använt den här så ÄLSKAR jag den, så himla lätt och det går snabbt. Sen är kaffet väääldigt gott dessutom. Jag vet inte riktigt vad som är felet på vår vanliga kaffebryggare men kaffet blir svagt och väldigt ljummet?

En liten snabb selfie i spegeln imorse med mitt nya golv. Jag BOR i den här morgonrocken varje morgon haha :)

2 Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv