Back home


Hej babes, igår kom vi hem till kalla Sverige igen… Och vill ni veta det värsta? Jag var sjuk dom sista dagarna i Spanien, såklart och är fortfarande sjuk nu. Jag lyckats alltid bli sjuk när jag minst vill det, dock så var faktiskt F sjuk innan mig i Spanien så kan ju skylla på att det var han som smittade mig hehe.

Jag har iaf haft en toppen resa och jag är så tacksam över att jag blev medbjuden till den också :) Vi har ätit mysiga middagar, solat och badat vid poolen, vi åkte även till stranden och drack drinkar vid en strandbar. Vi var även på ett vattenland en dag och hade jättekul. Sista kvällen åt vi allihopa ute och skulle ut och festa på en kareokebar haha. Men jag var så sjuk då så jag åkte hem efter middagen.

4 Kommentarer

 1. augusti 12, 2017 / 11:58

  Vad använder du för kamera? 😊❤️

 2. augusti 12, 2017 / 12:00

  Hoppas du blir frisk snart! :D <3

 3. augusti 15, 2017 / 08:23

  Fin bild, krya på dig! Kram :)

 4. augusti 15, 2017 / 11:11

  så glad att jag har hittat din blogg för den är everything!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv