Bye Malaga

Jag älskar malagas miljö, dom tar verkligen hand om sin stad!

Gårdagens strand outfit.

Denna gata är min favorit!!…shopping!

Det är det här stora torget som vår lägenhet ligger mitt i, goals

Vi gjorde samma grej igår med som i lördags. Lite små tapas på rummet vid balkongen :) Man är ju alltid lite småhungrig efter stranden.

Längesen ni såg en selfie va? ;-)

Dress – here / Shoes – here

Outfit! Sträck på dig Emilia

Alltid Corona med lime på semestern, haha

Här åt vi på en Indisk restaurang, det var så gott! Men starkt som fan haha, fick typ magknip efteråt

Igår var sista dagen i Malaga, vi sola och bada hela dagen och sen på kvällen åt vi indiskt och glass till efterätt. Men idag åker vi mot… MARBELLA! Jag är lite ledsen faktiskt att det bara blev 2 dagar i Malaga för gud vad jag älskar den här staden! Detta är ju 3e gången jag är här och det är absolut inte den sista heller. Men sen är Malaga lite mer som en stor stad än sol och bad så några dagar räcker oftast :)

Jag är väldigt taggad på att se Marbella, har ni något tips på vad man borde göra/se där? Vår buss går från stan 12.30 och sen är vi framme i Marbella 13.20 om jag minns rätt.

2 Kommentarer

  1. Tilda Karlsson
    augusti 5, 2017 / 16:06

    Var också i marbella för något år sen, superfin stad! Något jag starkt kan rekommendera är att åka till Gibraltar (någon timme med buss). Ett berg som ligger i Spanien men tillhör England om jag minns rätt. Fullt med apor och fin miljö!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv