Out in the country

Semestern började såå bra! Vi åt som sagt middag i fredags på Harrys, på lördagen så solade vi hela dagen och sen var det lite fest hos mina föräldrar och igår så var vi hos Filips kompis sommarstuga vid Askersund. Det var så mysigt o bara vara, däremot var vädret inte så bra men det var ändå väldigt varmt. Vi badade såklart i deras jacuzzi som hade en sån underbar utsikt! Det är även varför jag inte suttit ner framför datorn och jobbat/bloggat, man vill ju njuta lite extra vid såna här tillfällen ♥

// The holiday started so well! As we said, we ate dinner on Harry’s this friday, on Saturday, we sunbathed all day and then there was a little party with my parents and yesterday we were at Filip’s friend’s summer villa at Askersund. It was so cozy to just chill, on the other hand, the weather was not that good but it was still very hot. Of course, we bathed in their jacuzzi which had such a wonderful view! 

3 Kommentarer

  1. juli 25, 2017 / 14:36

    Så härligt! :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv