Work mood on

Top – My mums ( She doesn’t know that I borrowed it) heheh…

Mitt lilla kontor för tillfället! Såna här veckodagar blir det oftast att jag går upp typ 10 min innan jag ska cykla till jobbet, har alltid rufsigt hår och inget smink :) minns i början så gick jag upp typ minst 1 timme innan och sminka mig osv. Haha.

Vad gör ni då? Jag längtar tills jag slutat jobbet för då har jag lite paket att hämta ut! Det ska bli spännande, ska vi kanske köra på en ny try on haul? ♥

// My little office at the moment! As for these weekdays, I usually get up 10 minutes before I cycle to work, always have hazy hair and no makeup :) remember at the beginning, I went up type at least 1 hour before and make up my clothes, etc. Haha.

What are you doing? I long for my job to finish, then I have some packages to pick up! It will be exciting, mayby a new try on haul? ♥

5 Kommentarer

 1. juli 6, 2017 / 09:56

  Tycker du varit så sjukt duktig som lyckats uppdatera bloggen så mycket trots ditt andra jobb. Det är så här du ska köra! :*

  • emiliangergard
   Författare
   juli 7, 2017 / 17:06

   Tack bästa!!

 2. E
  juli 17, 2017 / 20:03

  Vad jobbar du med? :)

  • emiliangergard
   Författare
   juli 27, 2017 / 06:49

   Jag jobbade heltid som projektassistent, dock så har jag sagt upp mig då jag har ett eget företag också. :)

   • E
    juli 30, 2017 / 12:03

    Vad gör man som projektassistent? Vore kul att läsa ett inlägg om det! Du är en riktig inspirationskälla! 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv