Summer throwback

 

Det är så kul att titta på gamla bilder även fast det bara var prick 1 år sedan. Jag hade verkligen en grym sommar 2016, det var då jag var sådär nykär och vaknade upp varje dag med fjärilar i magen haha. Jag hoppas verkligen att denna sommar blir bra, det är ju bara så sjukt att hela juni redan gått! Och snart hela första veckan i juli…

// It’s so fun to check out old pictures even if it’s only one year ago. I had an awesome summer 2016, I was in a ”honeymoon phase” and woke up every day with butterflies in my stomach haha. I really hopes that this summer will be the same, it’s so sick that the whole june already has passed! And soon the first week of july….

5 Kommentarer

 1. juli 4, 2017 / 21:38

  Hej! Tänkte fråga vart den gröna klänningen är ifrån? Den var så fin och färgen älskar jag! kram

  • emiliangergard
   Författare
   juli 6, 2017 / 09:28

   Den är från Fashionnova.com ! Kram

 2. Emilia
  juli 11, 2017 / 07:17

  Du är så sjukt snygg! Vart är de ljusblåa shortsen ifrån och den svarta tshirt klänningen ?❤️

 3. Malin
  juli 13, 2017 / 04:22

  Hej Emilia :)
  Hur vet du när du ska storlek 6 eller 8 från Boohoo?
  tack så länge

  • emiliangergard
   Författare
   juli 27, 2017 / 06:56

   Det är de som är lite svårt med boohoo, det beror på vad det är för typ av form på plagget, om det typ är en mer ”loose” t-shirt tar jag hellre 8 vilket motsvarar S, sen om jag vill ha en tajt klänning tar jag 6 för det motsvarar XS! Men storlekarna kan även vara liiiite små, men annars är det normala storlekar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv