A good sunday

Godmorgon! Idag är det måndag igen men snart är det ju midsommar <3

Igår hade vi en riktigt nice söndag, långfrukost framför en bra film, sen gick vi upp på stan och käkade burgare och kollade lite i affärer. Det var väldigt fint väder också! Sen fotade vi lite outfits och åkte till F’s föräldrar som bjöd på grillat, super bra söndag! :)

Dock så mår jag inte så mycket bättre idag, misstänker att jag fått en öroninflammation. Får se om det blir bättre snart :)

// Good morning! It’s back to workday again but it’s midsummer soon <3

We had a really nice sunday yesterday, long breakfast in front of a movie, then we went to the city and ate some burgers and checked some stores. It was very nice weather too! We also took some photos of some outfits and then we went to F’s parents that invited us for barbeque, a really good sunday! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv