Pink travel outfit

Pink set – here

Jag reste i detta set till och från Stockholm, sååå skön och snygg på samma gång. White fox boutique har blivit en ny favorit webbshop, ni borde kolla in den!

Jag tror inte jag har berättat om allt ”kaos” som var på fredag morgonen innan vi skulle åka. Jag väntade på 3 paket som jag skulle ha med mig till Stockholm, där i var liksom alla mina outfits, skor, lösögonfransar och allt som jag helt enkelt behövde ha med mig. Alla 3 paket var beställda med expressleverans och var beräknade att komma fram onsdag-torsdag, men fredag morgon så hade inget av dom kommit än…. Jag hade panik!! Men som tur var så mötte DHL kurir mig vid stan så jag fick ena paketet, sen knackade postnord på dörren 1 min innan vi skulle åka med mitt sista paket, tur i oturen ändå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv