Huskur för att få ljusare hår

H&S + c-vitaminfrån svartbrun till chokladbrun

När jag färgar mitt hår brukar hårfärgen oftast bli ganska intensiv och av någon anledning nästan SVART (?). Jag vill ju ha chokladbrunt och eftersom att jag endast färgar med toning så brukar jag få chokladbrunt efter att jag tvättat håret några veckor. Men jag ville på något sätt påskynda den här processen på ett skonsamt och enkelt sätt. Då googlade jag runt lite om någon slags huskur som kunde göra håret ljusare och få ur min toning ur håret.

Jag testade att ha Head & shoulders schampoo Citron och 2 stycken C-vitamin brustabletter. Jag mosade tabletterna till pulver och blandade det med lagom mycket schampoo i en skål, då blev det som mousse ungefär och så la jag i det i hela håret. Efter ca 60 min sköljde jag ur det och tvättade håret som vanlig och i med massa balsam + inpackning. Och det funkade!! Mitt hår gick från svartbrun till chokladbrunt direkt! Sen om man t.ex. har permanent hårfärg så får man nog upprepa detta 2-3 gånger i veckan för att få resultat.

2 Kommentarer

  1. maj 14, 2017 / 12:41

    Det är jätteskadligt för håret, mycket värre än att köra med avblekning tex. Det fräter håret… Så skulle inte tipsa om att göra det utan mycket bättre att lägga i en färg i så fall. Du som har så fint hår, gör det inte slitet och skadat :( :(

  2. lena
    maj 15, 2017 / 10:43

    Använder du brun utan sol eller solarium? Du är alltid brun :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv