Hickap

Collab with @hickap

hickap

Boots – here   /   Satin top – here   / Jeans – here

Lip pen – here   /   Eyeshadow palette – here

Några av er vet nog vem Wilma Holmqvist är, en grym tjej på youtube! Hon har ju lanserat en hemsida (Hickap.com) med kläder och smink, dom frågade mig om samarbete och det ville jag gärna :) Jag älskar bootsen men min favorit är nog läppennan för färgen är PERFEKT!

// Some of you might now who Wilma Holmqvist are, She’s a awesome girl on youtube. She has launched a website (Hickap.com) with clothes and makeup, they asked me for cooperation and of course I wanted to :) I love the boots but my favorite is the lip pencil because the color is PERFECT!

15% off on your purchase with ”emilia15”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv