defense spray

Get 15% off with code ”Emilia15” – here

För några veckor sedan fick jag ett mail från det här företaget som frågade om jag ville skriva om dom vilket jag självklart ställde upp på. Dom säljer försvarsspray och alarm till tjejer som känner sig kanske obekväma när dom ska gå hem sent på kvällen ensamma. Nu ska jag ärligt säga att jag tycker att det är synd att vi måste tänka på sånt här, samma sak att vi ens ska känna oss rädda ute. MEN om den här lilla saken kan få oss att känna oss någorlunda säkrare så varför inte? Jag har ägt en ”försvarsspray” tidigare men slarvade bort den.

Dom skänker dessutom 50% av vinsten till olika kvinnojourer i Sverige, läs mer om dom HÄR.

Ni får 15% rabatt om ni uppger ”Emilia15” i kassan ♥

// A few weeks ago, I received an email from this company asking me if I wanted to write about them which I of course did. They sell defense sprays and alarms to girls who may feel uncomfortable when they go home late in the evening alone. Now, I’m honest to say, I think it’s too bad that we have to think like this, the same thing that we even have to feel unsafe outside. BUT, if this little thing makes us feel somewhat safer then why not? I have owned a ”defense spray” earlier but don’t know where it is today.

You’ll get 15% off with ”Emilia15”at the check out♥

1 kommentar

  1. april 29, 2017 / 13:25

    Tragiskt tänkt,men väldigt viktigt att hjälpa till för akuta fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv