Just chillin

Hello babes, idag har jag pluggat körkort och det är inte långt kvar nu…. så nervös!! Efter det så kollade jag lite youtube, fotade till bloggish, gick till banken för ärenden och nu är jag Kajsa! Strax ska jag vidare på intervju, 4e jobbet tror jag den här veckan? Sjukt många intervjuer just nu. 

Hörs sen!

// Hello babes, today I have studied some for my driver’s license and it’s not far left now …. so nervous !! After that, I watched a little youtube, photographed some pics for my blog, went to the bank for errands and now I’m at Kajsas place! Soon I will go on a jobbinterview, 4th job interview, I think this week? Have a lot of interviews right now hehe.

See ya!

1 kommentar

  1. april 26, 2017 / 17:29

    ÅH så nice med körkort! :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv