Akuten

Om ni undrar varför det ekat tomt här på bloggen dom senaste dagarna så tänkte jag förklara det idag.

Jag har varit väldigt sjuk sen söndags, jag har inte orkat äta, stå upp, hämta vatten eller ens orkat gå på toa. Så sjuk har jag varit med nästan 40 graders feber. Det har varit ett helvete, och jag har haft kramper och ont i rygg och mage. Efter att jag pratade med 1177 igår så sa dom att jag borde åka in till akuten. Och det gjorde jag.

Dom misstänkte njurbäckeninflammation men det visade sig vara en jävlig influensa bara, eller bara och bara. Det värsta jag vet är att sitta på akuten megasjuk och vänta på läkare i 6 timmar… Hur som helst fick jag åka hem sent igår och idag har febern sjunkit men jag har fortfarande över 38 grader.

Hädanefter kommer jag ta vaccination mot influensa varje år, jag har ju sånt dåligt immunförsvar så jag blir sjuk väldigt lätt som ni märkt. Tar ni vaccination mot influensa?

2 Kommentarer

  1. mars 23, 2017 / 08:25

    Men din stackare :( Tycker så synd om dig som alltid blir så sjuk. Krya på dig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv