Women’s day

Väldigt viktig dag just idag. Jag har det bra men det finns många kvinnor runt om i världen som kanske aldrig kommer få det bra. Om vi inte gör skillnad! Det är just det vi kämpar för, kvinnornas rättigheter, för nånstans i världen finns det kvinnor som fortfarande anses vara mindre värda än män. Dom tjänar mindre, dom har inte samma rättigheter osv. Så himla sjukt och orättvist.

Jag kan knappt räkna hur många män som köpte blommor av mig på jobbet idag, dock vet jag ju inte vem det var till men jag antar att det är till deras partner. Så gulligt :)

Något jag tycker är så viktigt är girl power och det känns som att det växer mer och mer per år. Eller tycker inte ni det? Jag märker på olika forum och sociala medier hur mycket kärlek vi ger varann när det behövs. Även om man inte känner varann så hjälper vi varandra när vi ber om det. T.ex. Pinkroom på facebook, jag tror jag aldrig sett så mycket girl power som där!

Hoppas ni haft/får en jättefin dag! ♥

Image 2 by: LINK

3 Kommentarer

 1. kb
  mars 9, 2017 / 20:52

  Hej,

  FInns ingen Pinkroom i facebook, kan du länka? :)

  • emiliangergard
   Författare
   mars 15, 2017 / 05:39

   Yes ofc!! I found it on weheartit, amazing image :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv