Tuesday titel

Inlägget innehåller Adlink

Dress – here  (25% off with ”ONELOVE”)

Glad alla hjärtansdag kan jag väl börja med att säga idag! Idag är den viktigaste dagen hittills på året och det är inte för att det är alla hjärtansdag haha utan jag ska äntligen ta ut min p-stav. Det kommer bli som en befrielse, dock är jag lite rädd nu för dom ska liksom skära upp och pilla ut den.. hmm.

Idag kommer det även komma upp roliga inlägg på bloggen, så kolla in under dagen, puss ♥

3 Kommentarer

  1. februari 14, 2017 / 10:24

    Jag hade en p-ring i under några månader och jag har aldrig mått så dåligt i HELA mitt liv.. Jag grät konstant (överdriver inte) och säkert 6-7 gånger om dagen. Stackars pojkvännen fattade ingenting vad som hände och det räckte med att han sa en liten sak fel eller något han inte gjorde, så brast det. Det brast så fort jag tänkte på något litet som var dåligt, så kunde jag gråta i timmar. Usch, den tiden var hemsk och särskilt innan man förstod vad det berodde på. 1-2 dagar efter jag tog ut den, så försvann allt. Sjukt hur hormoner f*ckar upp kroppen.. Håller tummarna för dig idag snygging! :*

  2. februari 14, 2017 / 11:15

    That beauty *_*
    P-stav är jätte enkelt att ta ut och det lämnar inget ärr eller dylikt. Att ta bort min var det bästa som jag någonsin har gjort. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv