Pink top

Inlägget innehåller Adlink

Top – here / Jeans – Ginatricot

– Så himla mysig och rosa topp! Känns annorlunda att ha någon rosa på sig men det var väldigt fint.

Godmorgon! Jag vaknade rätt sent idag, F är en riktig sömntuta så det blir oftast så. Annars är ju jag en riktig morgonmänniska konstigt nog. Förresten så är det typ snöstorm ute i Örebro, har ni någon snö hos er? Jag vill ju ha vår nu haha men det kommer inte hända på ett tag.

Jag ska snart gå till ICA och köpa typ en celsius så jag får energi för idag. Sen ska jag redigera en video jag spelade in igår, men den blev inte så bra som jag hade tänkt mig haha men jaja.

xoxo

2 Kommentarer

  1. februari 10, 2017 / 20:59

    Sån fin färg på dig! :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv