Good morning

Det är så satans svårt att fota i detta ständiga mörker! Inga mer klagomål nu hehe. Vår tavla är från desenio.se, så himla fin!

Jag sitter just nu och dricker kaffe o jag väntar på ett samtal från vårdcentralen. Jag ska ta ut den där j*vla p-staven nu!! Den har bara gett mig dåliga biverkningar och jag har mått jättedålig. Jag kan ta det i ett inlägg ikväll och berätta mer om vad för biverkningar jag har fått.

Annars så ska jag jobba en liten stund i eftermiddag, första gången på.. 2 veckor? Snacka om att jag varit rastlös! Jag försöker hitta ett deltidsjobb på 50-75% så att jag VET att jag har något att falla tillbaka på. Till exempel som när jag var sjuk nyligen så har jag inte kunnat ”sjukanmäla mig” från mitt egna företag, då står det ju bara still och jag får ingen inkomst alls. Oj nu skriver jag bara om allt möjligt här, det märks att det var längesen jag fick skriva av mig till er.

Hörs sen, puss

3 Kommentarer

 1. Stina
  februari 9, 2017 / 11:22

  Alltså gillade din blogg innan, men du är aldrig aktiv på den..ska man behöva gå in varje dag och HOPPAS att du lagt ut nåt? En bloggare uppdaterar varje dag för att få sina läsare kvar..du kanske ska lägga ner helt o hållet ist just sayn

  • emiliangergard
   Författare
   februari 9, 2017 / 11:24

   Hej Tova, jag förstår dig och jag vet själv att jag inte varit så aktiv. Jag har satsat på mycket annat utanför bloggyrket men jag kommer inte lägga ner min blogg utan hädanefter kommer jag uppdatera den mer och bättre sen innan

   • emiliangergard
    Författare
    februari 9, 2017 / 11:25

    Tuva*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv