Green dress

Innehåller adlink

Dress – here

Den här klänningen satt ju som en smäck! Jag älskar olivgrön, det passar mig och det är ju nånting annat än svart.

Jag jobbar rätt mycket på ICA, vilket är superkul. Mitt mål är att spara ihop en summa pengar, jag  har en del grejer jag vill investera i. Jag & Kajsa har snackat ihop oss ang. vår podd och nej vi ska inte sluta med den! Utan det har blivit som en ”julledighet” nu och både hon och jag har jobbat och inte haft tiden. Men vi funderar på att göra något mer än vår podd. Vi vill göra något storslaget… men håll inte andan för vi ska planera lite mer först.

2 Kommentarer

  1. januari 9, 2017 / 11:03

    Tänkte precis skriva det att du klär fantastiskt bra i grönt :D

  2. Sofie
    januari 9, 2017 / 15:43

    Jag gillar den här klänningen, ser bra ut!

    Btw när du jobbade i solsidan bar rhodos, var alla i crew från sverige? Jag tänkte jobba i rhodos nästa sommaren men kommer inte från sverige och svenska är inte mitt mådersmål och har bara sett jobbannons för solsidan bar.. :-D jag är ju från skandinavien men ush jag vet inte haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv