Clean 

Foto: Christopher Forsman

Jeans – Ginatricot / Top – Chiquelle / Coat – here / Shoes – here

Similar:

Okej jag ska inte ljuga, det är för kallt att fota outfits! Några timmar efter vi hade tagit bilder så börja det snöa som fan och nu är det flera centimeter snö ute. Jag vill flytta någonstans där det är varmt 24/7 och lägsta temperatur är höstkläder liksom? Vart finns det? Filip, ska vi flytta?
Idag har jag kollat lite på datorn, fixat hemma och nu ska jag städa lite mer. Sen ikväll ska jag trycka i mig en egen prinsesstårta hahaha. Jag har glömt att berätta för er att jag har fått sjukaste hormonförändringarna sen jag satte i min p-stav. Det har gått 3 veckor nu och jag kan börja gråta åt vad som helst! Att vara känslomässigt instabil är det värsta jag vet.

1 kommentar

  1. januari 3, 2017 / 18:10

    Snygg outfit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv