Tips på tjejfilmer 2017

Tips på tjejfilmer 2017:

Nu tjejer så tänkte jag tipsa er om riktiga tjejfilmer, dessa är mina favoriter som jag aldrig tröttnar att kolla på! Jag kan tusentals till men dessa är dem bästa enligt mig. Jag vet att vissa har jag tipsat om förut här i bloggen men det var ju ett tag sen så tänkte passa på att tipsa mina nya läsare!

”Blondie movies”

tjejfilmer

Legally blonde: En film som handlar om en tjej som impulsivt får för sig att bli advokat för att fånga sitt ex hjärta, men det visar sig att han är en ashole så hon kör sitt race ändå. Handlingen på filmen är bara så grym, jag blir sjukt motiverad. Till och med så att jag nästan får för mig att plugga själv till advokat.. haha nej men sen är det också allt det här tjejiga, mode, skönhet och girlpower som jag älskar att se i film.

 

Ombytta roller:

tjejfilmer2017

A cinderella story…

tjejfilmer2017

Lite mer high school/collage..

tjejfilmer2017

Bring it on

tjejfilmer2017

Ännu mer..

tjejfilmer2017

tjejfilmer2017

Sist men inte minst..

tjejfilmer2017

Filmerna och serien. Det handlar liksom om makt, girlpower, vänskap, mode, ambitioner, mål osv. Jag blir riktigt motiverad när jag kollar på dessa

Har sett ALLA tjejfilmer i världen, tro mig! Bland de bästa jag vet, FILMER! Ni har säkert sett dom flesta..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv