It’s my birthday!!

20 år idag!

Processed with VSCOcam with acg preset

Bild från en galen kväll

IMG_8682Bild från Finest Awards

Processed with VSCO with 7 preset

Bild från Blog Awards i Finland när jag var nominerad som ”Nordic blogger of the year” Processed with VSCO with 10 preset

Bild från Blog Awards när jag vann som årets modeblogg i Örebro

Jahapp, då är man inte tonåring längre. Vilket känns… skumt men ändå bra! Jag har typ sagt hela detta år att jag är ”20” istället för ”19” för jag har alltid känt mig äldre än vad jag är. Jag är så nöjd med vad jag uppnått under mina tonår, jag har verkligen både levt som en spontan ungdom men samtidigt uppnått mål som jag aldrig trodde att jag kunde göra någonsin.

Jag kommer aldrig sluta vara barnslig dock, kommer fortsätta kolla på barnkanalen och disneyfilmer då och då, flumma med kompisar och göra spontana grejer som kanske är misstag men som man ändå inte kommer ångra efteråt. Men samtidigt så är jag ju ett steg längre in till vuxenlivet, barn och sånt där.. nej så får man inte tänka ännu haha.

Processed with MOLDIV

Igår kväll: Så hämtade mamma och pappa upp mig och så handlade vi sushi och planktstek till F och pappa som ej diggar sushi lika mycket. Så hade vi en mysig middag och brorsan var med såklart. Jag fick lite presenter (bland annat en summerburst biljett, woop woop!) och så åt vi tårta efteråt. Perfekt!

Idag: Så vaknade jag upp av att F kom in med en pricka med massa tomtebloss, tårta, godis, bullar ah you name it haha och sjöng ja må hon leva. Haha så söt!! Sen fick jag presenter och massa pussar ♥ Efter så kollade vi på dagens julkalender (som är så bra btw!) och åt tårta hehe.

Snart ska jag möta Kajsa och handla vin på systemet hahaha (första gången på systemet woop woop!). Sen ska vi göra ett projekt som ni kommer få veta mer om senare.

1 kommentar

  1. december 5, 2016 / 17:08

    Åh vad trevligt,hoppas du är nöjd med din stora dag och grattis i efterskott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv