Fillers Örebro

Före/Efter

Fillers-örebro

Före/Efter:fillers-örebro

I onsdags så gjorde jag fillers hos newlookclinic i Örebro. Jag har ju gjort samma förut men det var 1,5 år sedan och allt går ut efter nästan 6 månader fast det beror på. Man avgör själv om man vill bygga på läpparna men jag ville mest göra dom jämna då min överläpp var sne. Så tack till fillers som kan fixa det!!

Är ni sugna på att göra fillers eller har funderingar så kan ni kontakta Isabell på 0739465237.
eller läsa mer på: www.newlooklaserclinic.se

En liten video:

P.s, ursäkta för mina torra läppar hehe, It’s winter now you know

1 kommentar

  1. Sofie
    januari 28, 2017 / 20:04

    Hej!
    Jag hittade din blogg när jag ville kolla efter ställen att göra läppar i Örebro! Inte hört om märket du fyllt med dock. Hur håller det för dig? Du kanske gjort ett flertal gångwr innan men är det en ställe (alltså kliniken) och en filler du rekommenderar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv