Spraytan Örebro

Spraytan örebroSpraytan örebro 1

Spraytan i örebro hos @newlooklaserclinic

(har på mig min blonda peruk, älskar att bryta av i mina bilder ibland haha)

I fredags gjorde jag en spraytan hos en salong som ligger vid järntorget i Örebro. Så om ni Örebroare vill ha en fin och billig spraytan så rekommenderar jag Newlooklaserclinic där ni endast betalar 300 kronor för helkropp.

Idag är det måndag och jag ska förbereda inför julkalender, 2 dagar kvar!!! Och sen ska jag maila runt lite, städa hemma och äta. Funderar även på att göra hemmagjord dumlepannacotta som jag åt på Pinchos i fredags. Det verkar vara lätt och det är ju så jävla gott.

2 Kommentarer

  1. november 30, 2016 / 19:26

    Så fina bilder babe, och din tatuering är såå snygg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv