Klocklåda från urbooks

Inlägget är i samarbete med urboks.se

klocklåda

Glad första advent!

klocklåda1

Jag fick hem en klocklåda häromdan från urbooks.se och jag kan ärligt säga att jag velat ha en sån här länge nu. Jag vet att många har dessa och det är bra när man har många klockor som bara ligger här och där. Nu kan man samla alla i en sån här box som även finns i olika storlekar. Jag får plats med 10 klockor i min och tanken är att F ska ha sina klockor i den också. Jag tycker den är skitsnygg och stilren, älskar den redan. Vad tycker ni? Skulle ni vilja ha en sån här? ♥

Det är en perfekt julklapp för alla och det är bra pris. Och på tal om pris så får ni 15% rabatt om ni uppger ”EMILIA” i kassan.

LÄNK

2 Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv