Tattoo and new job

Före:

Processed with VSCO with f2 preset

Efter:Processed with VSCO with f2 preset Processed with MOLDIV

Nu har jag dock inte flyttat över alla kläder än men det börjar likna något! Det finns så mycket plats i min nya garderob, köpte den på rean på Jysk. Sen har jag även köpt ett avlångt toalettskåp där jag har mitt smink och skönhetsprylar. Vill ni att jag ska dokumentera sånt? Vet inte om ni tycker det är roligt eller ej men jag älskar att läsa om förvaringslösningar haha.

Tattoo hos Waterproof:

Processed with VSCO with 4 preset Processed with VSCO with 5 preset

Direkt efter jobbet så hade jag tatueringstid hos bästa waterproof. Det är även där jag gjorde min mandala för 1,5 år sedan,  många av er har frågat om den vilket är superkul! Jag har velat sen 3-4 år tillbaks att ha en tatuerad arm men har sån beslutsångest när det kommer till motiv. Jag har vetat länge att jag vill ha en ros iaf, så det gjorde jag idag. Jag är riktigt nöjd och taggad på att göra mer :)

P.s i min julkalender kommer jag bland annat lotta ut ett presentkort från waterproof, bara en liten hint så ni ej glömmer att vara med ;)

1 kommentar

  1. Mimmi
    november 16, 2016 / 23:23

    Har missat & kolla leg på några kontrollanter och det händer alla :) fast man blir ju mer o mer noga för varje gång man missar haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv