Sminkfavoriter just nu

The balm meet matte nude eyeshadow:
Den här har blivit en stor favorit för mig, jag älskar dom kalla färgerna och speciellt dom gråa. Sen är paletten väldigt dryg så man behöver inte ta mycket för att få en stark färg. LÄNK

Rebecca stella foundation: Åh vad jag älskar denna! Den är täckande, mer oljig än matt (jag är väldigt torr i ansiktet) och så luktar den gott. Den är mer åt det varma och orangea hållet men jag som använder BUS mycket passar i det.  LÄNK

NYX color correcting palette: Denna är egentligen mammas men jag brukar sno lite av den då och då. Detta är något jag ska köpa själv inom kort, den är inte alls dyr heller. Jag brukar blanda den mörkaste färgen med den orange/röda och ha under ögonen, mina mörka ringar försvinner direkt! Denna är så täckande och bland de bästa jag testat. Den gröna har jag där jag är röd. LÄNK

Rimmel match perfection silk loose powder: Jag kan inte leva utan denna nu, det är ett transparent puder som jag trycker på under ögonen. Det håller så länga och perfekt att ha över concealern så det sitter. LÄNK

Max factor masterpiece golden nudes: jag älskar varenda färg i denna palette, perfekt till fest. Dom är lite glittriga också, varma och pricken över i:et för oss med gröna ögon. LÄNK (Dock är denna inte exakt samma men nästan)

Gerard cosmetics underground: Denna är en utav mina favoriter att ha på läpparna, en kall grå/brun färg. Den är från madlady.se men jag kommer inte in på deras sida just nu då den verkar ligga nere?

Har ni också sminkfavoriter i perioder?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv