Todays face

Att det alltid hinner bli mörkt innan jag ska fota! Jag kände för att ha mörka läppar idag. Min glittriga choker är ett vanligt halsband från glitter som jag bara spänt åt hårdare. Jag hittade typ inga chokers på någon webbsida, jag har sett på några webbshopar via instagram. Snart kommer ni se dessa chokers i alla butiker typ haha. Jag älskar det och vill köpa en smal också.

För övrigt så har dagen varit jättetråkig. F är jättesjuk och jag har varit hemma och sminkat o fixat lite. Nu ska vi strax laga korvstroganoff, älskar den maträtten heheh.

c1000x642

1. here   2. here

//Adlink

1 kommentar

  1. Dolly
    november 6, 2016 / 09:24

    Very pretty, love the lipstick color but the face make up is too strong and not blended well. You are a natural beauty play off that

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »