Halloween tips

Nu tänkte jag ta upp några exempel på vad man kan klä sig till halloween! Dessa är väldigt billiga och inte så avancerande outfits.

c1000x587

Dress 1  – here / Tiara – here / Glitter spray – here / Linser – here / Dress 2 – here / Angel wings – here

Isprinsessa eller en ängel? Dessa två har även jag funderat på att vara denna halloween, det är en ganska simpel look och man kan fixa mycket med smink och kanske läskiga linser. Har man en vit klänning hemma så behöver man liksom endast köpa till ett par vingar eller en tiara. Billigt och bra och jag lovar att looken kommer bli hur bra som helst!
makeup1

Här har jag tagit fram några exempel på makeup om man vill vara isprinsessa eller ängel. Mycket ljusa färger och dom blåa nyanserna kan vara snyggt att ha med. Jag skulle rekommendera att även köpa glitterspray och spraya håret lite, dom där detaljerna gör mycket!c1000x616

Dress 1 – here / Wings – here / Overknee – here / Linser – here / Dress 2 – here / Kattöron – here

Här är även 2 enkla och simpla outfits. Har man overknee hemma och en svart klänning så är det inte så mycket mer man behöver köpa. Sen kan man såklart ha t.ex en svart jumpsuit eller andra skor! Men helsvart ska det såklart vara. Kattöronen kanske inte var dom snyggaste men vad gör det egentligen, dom var rätt billiga.
makeup2

Även här har jag några exempel på hur man kan sminka sig om man vill vara svart ängel eller catwomen. Mycket svart såklart och ha linser om ni vill lyfta looken ännu mer. Catwomen kan du antingen gå all in med att sminka en mask som på bilden eller bara en FET eyeliner! Good luck

Badass and army:

c1000x549

1. here   2. here   3. here   4. here   5. here   6. here   7. here   8. here

Här är nog mitt favoritcollage. Vi börjar med rånarluvan och här är även en billig outfit då du endast i princip behöver rånarluvan och så kan du matcha den hur du vill. Jag tyckte om jumpsuiten väldigt mycket och tyckte den passa bäst. Sen behöver du inte ens köpa en rånarluva utan kan enkelt klippa hemma med en vanlig mössa? LÄTT SOM EN PLÄTT

Sen the army giiiiirl är ju lite standard men lika snyggt varje gång. Här behöver du bara något i camouflage egentligen sen bara 3 svarta streck i ansiktet? Top gun dräkten hade några av mina kompisar förra året och jag älskade den! SÅ ville bara tipsa om den och den är billigare på Buttericks än partykungen (150 kronor!! billigare).

Övrigt:

Sen tycker jag inte alla ska ha sån hets över halloween, visst är det super kul men det är lätt att pengarna bara drar i väg på saker du ska ha för 1 kväll. Men sen är det inga fel att gå all in om man verkligen älskar halloween! Vill du spara pengar så kan du fixa enkla looks med det du har hemma. Vanlig klänning och sedan måla en cool makeup look? Tips är att kolla youtube, där finns massvis av tips.

//Adlinks

1 kommentar

  1. oktober 21, 2016 / 16:04

    Grymma tips! Älskar ängel-outfiten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv