Fräsch inför hösten

Brun utan sol:

c1000x569

1. here   2. here   3. here   4. here – Du har 11% rabatt med denna rabattkod

Brun utan sol produkter är något jag INTE kan leva utan! Mina favoriter är mousse eller min egna spraytan jag har hemma. Nr 3 på bilden använder min kompis och även jag har testat den, den är billig och bra! Tips

Nytt smink:

img_6849

Processed with VSCO with f2 presetc1000x548

1. here   2. here   3. here   4. here   5. here   6. here   7. here

Nu är jag ingen sminkexpert MEN många frågar mig vilken foundation jag använder och det är Loréal true match i färgen – Sand N5. Jag ÄLSKAR den! Här ovan har jag valt några sminkprodukter från parfym.se som har OTROLIGT bra priser på sina produkter. After shave i märket Nivea använder jag alltså som en primer, jag tycker om den och det är även billigt!

Ny hårfärg:

img_7196

 

c1000x526

1. here   2. here   3. here   4. here – Du har 11% rabatt med denna rabattkod

Till hösten brukar man oftast vilja göra någon förändring med håret, speciellt om håret blekts utav solen och växt superlångt tillexempel. Kanske lägga in en inpackning i någon cool färg som Felicia aveklew gjorde häromdan? Hon la i en rosa hårinpackning och WOW vad bra det blev! Jag brukar tona mitt hår i min favoritfärg ”Chocolate truffle”, det ger sån glans, choklad/röda toner och ja, jag älskar den!

Hudvård:

Processed with VSCO with f2 preset c1000x539

1. here   2. here   3. here   4. here   5. here – (11% rabatt HÄR)

Jag brukar tyvärr inte använda så mycket ”hudvård”, det jag använder ser ni på bilden, skrubb och ansiktsmask då och då. Det här alltså mina favoriter som jag tycker funkar superbra! Jag ÄLSKAR ”Mud masken”, den ger sån härlig och fräsch känsla.

Hårvård:

Processed with VSCO with f2 preset Madacamia oil – here

Oj, det här är jag också sjuuukt dålig på! Men jag försöker lägga i hårolja ibland och då är Macadamia min favorit. Sen försöker jag även ha hårinpackning minst 1 gång i veckan!

Byta parfym:

Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with f2 preset c1000x416

1. here   2. here   3. here   4. here   5. here   6. here   7. here  Ta 3 betala för 2 (Fram till 10 oktober) på Nordicfeel Beauty Outlet. HÄR

Som ni ser så ÄLSKAR jag söta dofter, jag försöker att byta lite för man kan lätt fastna för en parfym alla år. Visst kan man ha en favoritparfym men mitt tips är att ha en säsongsvis. SÅ antingen köper ni en ny eller kanske den ni hade förra hösten? Någon som kanske ger er härliga, gamla minnen?

Hoppas ni gillade min lilla ”skönhets-inlägg” och att det hjälpte er lite! Mitt tips är att alltid kolla med Rabble först om vilka erbjudanden det finns just nu. Innan jag beställer hem något så kollar jag alltid om det finns någon slags kampanj eller rabattkod. För visst är det roligare och shoppa om man vet att man får lite rabatt? Hos Rabble har dom över 6000 rabattkoder bland annat på dessa hemsidor som jag länkat till i detta inlägg. Surfar ni på mobilen så kan ni använda deras app – HÄR

Länk till rabattkoderna hos:

Parfym.se – ALLTID billigt!
Nordicfeel.se – Ta 3 betala för 2 (Fram till 10 oktober) på Nordicfeel Beauty Outlet.
Eleven.se – 11% rabatt (mellan 15 september och 15 oktober)

Happy shopping! <3

// I samarbete med

1 kommentar

  1. september 15, 2016 / 12:11

    Mer sådana inlägg :D Jag använder också Niveas primer och den är ju helt grym för priset!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv