Q/A

Q: Hej! Skulle du kunna åka utomlands med en random brud? Du verkar vara en skön tjej!:)

A: JA! Och det har jag även gjort 2 gånger redan haha :D

Q: Vad tycker du om Second hand?
– Vad gillar du att laga för mat?
– Hur ser ditt drömhus ut?
– Vad är ditt drömjobb? Hade du velat bli egenföretagare?
– Filmtips!
– Vad för ”skolväskor” tycker du är snygga?

A: Jag har handlat på second hand kanske 1 gång tror jag, men jag gillar det iaf!
– Ljust, öppet och stort. Sen lite lantligt men ändå nytt hehe.
– Jag är egenföretagare just nu, det är väl detta som är mitt drömjobb kan man säga förutom att jag vill utveckla den och bygga på mitt varumärke.. kanske en webbshop inom kort?
– Åh, jag älskar ju klassiska filmer, om ni inte sett dirty dancing så blir jag besviken…
– Enkla och rymliga, jag tycker H&M har ett bra utbud på den fronten faktiskt.

Q: Vad tror du att du gör om tio år?(vad du jobbar med, vart du bor osv)

A: Förhoppningsvis så har jag rest hur mycket som helst och nu bor jag i en lägenhet/villa och har minst 1 barn och en hund, kanske en man? Haha men jag hoppas jag iaf har börjat stabiliserat mig då.

Q: Hej! Vem är den där kille du har visat på snap osv? Äre din pojkvän? Kan du inte visa upp när du har på dig olika outfits o visa vart man kan köpa de? Kram!

A: Jaa det är min pojkvän hehe. Jag försöker visa upp outfits så ofta jag kan… jag har blivit lite dålig på det, förut så la jag upp minst 2 outfits om dagen, hur hade jag tid??? haha.

Processed with VSCO with 4 preset

Q: BMW eller Audi ? Och vad har du för favorit bil annars ? :)

A: Jag är den sista man ska fråga ang. bilar haha

Q: Skulle du kunna tänka dig att resa själv? Antingen semester en längre tid eller bo/jobba utomlands helt på egen hand? Varför/Varför inte?

A: Ja helt lätt, jag trivs så himla bra själv och jag har flugit själv ett x antal gånger, sen reser jag titt som tätt själv till Stockholm. Nu har jag dock planer här i Sverige men om det skulle skita sig så kommer jag att ta första bästa flyg vart som helst och jobba med ett halvdant jobb bara för att vara utomlands <3

Processed with VSCOcam with c6 preset

Q: Favorit foundation eller övrigt smink du absolut älskar?

A: Min favorit foundation alla tider är Loréal true match men just nu ÄLSKAR jag Rebecca Stellas egna foundation, använder den jämt! Sen älskar jag varma ögonskugger t.ex. brun, orange, guld osv.

Q: Hur fixar du samarbeten med företag m.m.? Vilket var ditt första samarbete? :)

A: Dom kontaktar mig oftast via mail, ibland så kontaktar jag dom ifall det är något specifikt jag vill samarbeta med. Mitt första samarbete var nog 2013 och det var med ett armbandsföretag, kommer ihåg hur glad jag blev när jag fick det där första samarbetsmailet haha, sen rullade det bara på <33

12jpg_521f18b49606ee180b54d619

Första samarbetet med treasure island

Q: Hej! Har några frågor på lager som hade varit jättekul att få svar på. Vill du inte svara på alla så plocka bara ut några som du känner dig bekväm att svara på!

1. Hur skulle du matcha en vit Busnel kappa? Missy cape eller liknande den. Haft den liggande i ett år men kan inte matcha den snyggt!

A: Med ett par mörkblåa jeans och sen en nude topp. Eller svarta jeans. Är det varm så skulle jag ha någon classy klänning under och bara ben med typ ett par nude heels.

2: Vad tror du är inneplaggen nu i höst? Tror du att över knee boots kommer hålla i sig?

A: Jaa overknee kommer vara populärt i höst igen med dessa oversize, rockiga t-shirtsen eller t-shirts dress. Sen är satin, rosa, sammet och chokers såå populärt i höst/sensommar.

3. Vad är dina tankar angående att vara vegetarian/vegan? Tycker det är ett intressant ämne som jag gärna ser dina åsikter i.

A: Jag har varit vegetarian en period och det är något jag kan tänka mig igen. Jag är NÄSTAN vegetarian för jag äter typ aldrig kött utan bara fisk (sushi hehe) och vegetariska alternativ, det känns fräschare på något sätt. Jag älskar att fler och fler blir veganer!

BeFunky_IMG_9493.jpg
4. Skulle du kunna vara med i någon realityshow? Typ paradise hotel eller något annat?

A: Nej hahah, skulle kunna tänka mig att vara med i big brother typ för det verkar ändå roligt och man kan vara sig själv där liksom. Men vet inte om jag skulle klara av att vara instängd sådär.

5. Använder du smink som är testat på djur?

A: Jag vet inte faktiskt, har inte så stor koll på det där. Men jag kommer ihåg att när jag hörde att mac testar på djur så kastade jag mitt läppstift därifrån direkt för jag är så impulsiv. Men ja, jag är inte så insatt i det (alltså vet inte så mycket vilka företag som testar på djur)

6. Skulle du kunna göra ett inlägg med dina 5 favoritplagg just nu?

A: Absolut!

– Hoppas du tar dig tiden! Tack för en otroligt bra blogg, tar stor inspiration från dig. Ha det så himla bra nu!

A: Tack så mycket♥♥♥

1 kommentar

  1. Emma
    augusti 22, 2016 / 14:21

    Vad roligt om du hade öppnat en webbshop! Snäääälla gör de ♡

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv