4 trends

SATIN

satin

Just nu cirkulerar siden överallt och det är för snyggt! Jag skulle vilja ha ett av varje plagg i siden haha. Men det är allt från klänning, blusar, kepsar och bomberjackor. Sen är det snyggt med lager på lager i siden.

// Right now Satin circulating everywhere and it is hot! I would like to have one of each item in satin haha. But there is everything from dresses, blouses, caps and bomber jackets. And it’s hot to match with layer upon layer of satin.

CHOKER:

choker

HELL YES! Choker to the win. Det var så populärt i början av 90-talet kommer jag ihåg, sen så hatade alla det och nu är det tillbaks igen. I alla olika tyger, färger och storlekar. Det är riktigt sexigt och man kan verkligen få en simpel outfit till en perfekt. Det är snyggt att matcha sin choker med den färgen man har på sin överdel/klänning. Om ni bara ska ha lite tyg/siden som choker så kan ni gå till en tygaffär!

// HELL YES! Choker to the win. I remember that it was very popular in the beginning of 90’s, later everyone hated it and now it’s back. In all sort of fabrics, colors and sizes. It’s really sexy and you really can get a simpel outfit to a perfect one. It’s hot to match your choker with the color you have on your top/dress. If you just want a little fabric/satin as a choker you can go to a fabric store.

”Mirror sunglasses”

australia

Okej jag vet att jag la upp detta häromdan men det är verkligen en trend nu!

// Okey I know that I posted this the other day but it’s really a trend right now!

T-shirt dresses

t-shirt

En oversized t-shirt och sen ett par overkneestövlar, wow!! Eller bara ett par sneakers, hur som helst så är det något jag fastnat för. Jag skulle rekommendera att bara låna eran pojkväns stora t-shirt eller köpa på herravdelningen. Antingen vanliga basics i vit,grå eller svart eller så ska ni leta efter den riktiga rockiga t-shirten i XL. BOM!

// A oversized t-shirt and then overknees, wow!! Or just a pair of sneakers, anyway, it’s something I stuck to. I would recommend to just borrow your boyfriend’s big T-shirt or buy at the men’s department. Either the usual basics in white, gray or black, or you should look for the real rock t-shirt in XL. BOOM!

//adlinks and pic’s from weheartit

1 kommentar

  1. Malin
    augusti 4, 2016 / 10:05

    Vem är första tjejen på ”t-shirt trenden”? Jävligt snygg :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv