Panos emporio

panos emporiopanos emporio2

Jag fick den här bikinin som en gåva när Panos Emporio fyllde 30 år. Den är jättefin verkligen och jag hade den när vi var på spa på Grand Hotel. Det är dags att börja sluta tjocka sig med godis och så nu *sitter och äter godis samtidigt som jag skriver*, ska nämligen vara modell för en webbshop i sthlm på söndag!! Jag är riktigt taggad, ni får veta mer då. Jag ska försöka träffa Samir en snabbis också eftersom att jag missade hans födelsedagsfest, han fyllde ju år förra veckan, grattis igen Badran

3 Kommentarer

 1. Ingrid
  maj 31, 2016 / 19:24

  Hej Emilia.
  Följer du ex on the beach?
  För visst var det ditt ex/ex sambo Adrian som kom in förra avsnittet? Vad könner du över det? Kram

 2. Micke
  juni 1, 2016 / 10:39

  Du är bara för snygg….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv