Några saker om mig

– Jag vill starta en podd,

eller någon kategori här på bloggen där jag skriver om något annat än ytliga saker. T.ex. fuckboys, feminism, politik, olika situationer osv. Och att ni får höra vad mina åsikter är kring saker och ting. Jag har väldigt STARKA åsikter och jag älskar att argumentera kring såna här saker, men inget jag skrivit om öppet riktigt.

Jag kan vara väldigt okänslig av mig, iaf utåt.

Jag har jättesvårt för att visa känslor, till både kompisar, familj och kärlek. Inte ens om jag är skitförbannad så kan jag visa det, utan jag sitter helt tyst och bara stirrar som en uggla haha. Ibland (har hänt flera gånger) om jag t.ex. tycker om någon så släpper jag honom direkt det blir komplicerat, och dom tror oftast jag inte känner något för dom då men innerst inne gör jag det men bara inte visar det utåt.

Jag har alltid velat vänta med barn och sånt där tills jag är typ 25-27,

Men på senaste tiden så har jag tänkt på det nästan hela tiden! Jag blir typ galen, jag tänker att jag börjar bli gammal, hallå jag är 19 år? Jag tror jag känner så för att jag är så mogen för min ålder, jag känner mig som typ 23 kanske. Hur som helst så har jag börjat skrivit ner vad jag vill att mina barn ska heta i framtiden????? Det är inte alls likt mig haha.

Jag tappar intresse för någon jättesnabbt,

tyvärr. Om jag fortfarande är intresserad av någon efter ett tag så har den verkligen tagit mig med storm! Och jag har läst att detta är så typ för alla i mitt stjärntecken, Skytten? Vi alla är nästan likadana, och det är så läskigt.

Jag är så otroligt trött på oseriösa företag,

jag blir verkligen IRRITERAD när ett företag skriver och erbjuder mig att skicka gratis produkt om jag skriver om dom, nä tack. En annan erbjöd mig 10 dollar för ett blogginlägg, 70 spänn? Ni andra bloggare förstår, det är så förödmjukande när dom tror att jag skulle vara så korkad och förlora på ett sånt erbjudande. Det roligaste är när jag svarar med prints på min statistik och vilka awards jag varit nominerad i, då blir dom tysta. :)

Hör lite ihop med andra punkten, men jag är konflikträdd.

Jag backar hellre ur drama och ignorerar det för att bråka/tjafsa är det värsta jag vet. Ibland kan jag om det verkligen handlar om något JÄTTEVIKTIGT. Men jag är faktiskt hellre lite konflikträdd än att vara en sån där tragisk person som älskar att bråka med andra. ;)

DSC08765 DSC08766

3 Kommentarer

 1. Felicia
  maj 27, 2016 / 09:20

  Hur blir din loreal true match på hyn när det är varmt ute? Jag är ingen foundation människa (gillar inte kladd) men blir så torr på sommaren så puder går inte :( kram
  Och har du tips på någon fin klänning som man kan ha när man kollar på studenten?? Min kille tar det och jag vill vara fin hehe.. Du har sån fin stil :)

 2. maj 27, 2016 / 17:09

  Tycker företag borde ta bloggare på större allvar. Känns nästan som de hånar en :S

 3. maj 30, 2016 / 10:26

  Vad irriterande med företagen…håller med vad Bella skrev, dem borde ta bloggar på större allvar vid tanke på hur stort den ’världen’ har blivit!
  Hoppas att du börjar med en podd, det hade varit riktigt intressant att höra. :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv