Nude set

set – here / necklace – Bershka / Sunglasses – BikBok

Vad tycker ni om mina spegelbilder dååå?? Haha, det är rätt ljus i mitt rum och väggarna är vit/ljusgula typ så det funkar. Jag slutade jobbet tidigare än dom andra men direkt när jag kom hem så duschade jag och däckade framför en film. Jag är helt slut, jag har inte hunnit vila upp mig sen jag var sådär sjuk… Hörrni hahaha, jag hade mitt första samtal idag där jag skulle sälja något och jag var såååå nervös. Och vad händer? Jo det är fel på min telefon så det är högtalare och alla hör, så jag fick man panik och klickade kunden. Herregud haha.

// What do you think of my mirror images ?? Haha, it’s pretty light in my room and the walls are white/light yellow type, so it works. I finished the job earlier than the others, but as soon as I got home, I took a shower and deck in front of a movie. I’m exhausted, I haven’t had time to rest me up since I was so so sick … hahaha Guys, I had my first conversation today where I would sell something and I was sooo nervous. And what happens? Well it was something wrong with my phone so the speakers was on, and everybody looked at me, so I got panic and clicked customer. Oh my god haha.

3 Kommentarer

 1. Anna
  maj 11, 2016 / 05:48

  Hej fina Emilia! Detta set var sååå himla fint kan du snälla berätta vilken strl du har? :) Vi har ungefär samma strl. Skulle vara supersnällt! Du rockar tjejen så otroligt snygg och ha det bäst nu i espana! Kram

 2. maj 11, 2016 / 12:11

  Föredrar när man ser hela ansiktet annars är du otroligt fin,älskar dina nya kläder!

 3. Amelia
  maj 11, 2016 / 14:03

  This outfit looks fantastic on you, especially the color

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv