red carpet

vimmelbilder

Foto 1: Armand Dommer  / Foto 2: Eero Hannukainen

Gud vad blek jag ser ut i ansiktet på vimmelbilderna, jag gjorde uppenbarligen en miss där.. Men åh vad jag älskade min klänning, den kommer från nakeddresses.com för er som undrar.

Det kommer mer bilder inom kort, nu är jag lite stressad och sitter med Asus teamet och spelar in en reklamfilm här i Finland!! See ya

3 Kommentarer

 1. Amelia
  april 22, 2016 / 13:44

  Ack your make up looks horrible with flash. You may need to go a shade darker, your face doesn’t match the rest of your body. What a shake cause you look great

 2. Amanda
  april 22, 2016 / 21:41

  Hej Emilia! Du är verkligen en av mina stilinspirationer, och jag har letat runt hela internet efter en snygg balklänning inför min gymnaisebal om ca. en månad, hade inte du kunnat göra ett litet inlägg med tips på antingen snygga klänningar eller hemsidor som har snygga klänningar? Typ snygga och sexiga men ändå passande på en gymnasietbal om du förstår vad jag menar, skulle vara en grym hjälp! xx

 3. Linnea
  april 24, 2016 / 11:22

  Du är så jävla snygg!! Kan Du länka dessa skor och dina lösfransar snälla ??
  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv