Sunday no funday

Helloo, idag jobbade jag hela dagen och när jag kom hem så åt jag pizza och somnade.. hehe. När jag är stressad och har massvis av saker att göra så kan jag typ bryta ihop och gå o lägga mig, känner ni igen er? Så jag sov typ 1 timma och nu har jag tvättat bort sminket och sådär.

Finns det förresten något önskemål på inlägg? Jag tänkte försöka hinna tidsinställa några inlägg nu när jag ska till Finest, finland osv. för jag antar att mina dagar kommer vara stressiga och jag kommer förmodligen inte kunne sitta vid datorn så ofta. Så skriv lite förslag! Jag tänkte göra vloggar från tis-sön, vad sägs om det??

Godnatt, xx

BeFunky_IMG_0228.jpg1

detta vore ju något!!

3 Kommentarer

 1. Rebecca
  april 17, 2016 / 20:09

  Kan du tipsa om snygga och hyfsat billiga baddräkter? (((:

 2. Sofia
  april 18, 2016 / 11:39

  Vloggar uppskattas!:D Hauls med! Jättekul och få se vad du beställer och så eftersom att man själv får inspiration:) Gillar även dina inlägg om vad som är inne och ha nu till våren och sommaren (som det du gjorde för inte så längesen).
  En makeup video hade även varit kul – med vilka produkter du använder och hur:) (vet att du gjort sån tidigare men tänker att du säkert uppdaterat lite;) Vardagsmakeup samt för fest, eller till bal (som är snart!) eller ditt smink till galan du ska på:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv