workiiiiie

Igår:

Processed with VSCO with 4 preset

Idag:

Processed with VSCO with 4 preset

Favorit outfits – slitna jeans & sneakers

Tja, jag kom precis hem äntligen. Dagarna har varit hektiska och det kommer dom vara ett tag framöver. Idag började jag nio imorse, fick sluta tidigare för jag skulle på arbetsintervju! Det gick bra och jag hoppas jag får det jobbet för som ni vet så stänger ju coop ner i maj… Efter det så var jag en snabbis hos skräddaren som ska sy om min klänning till Finest, SPÄNNANDE!! Sen var jag och hämtade ut massa paket. Nu ska jag fortsätta sortera min garderob, det är kaos just nu. Jag tänkte sälja massa kläder och eventuellt ha en bloppis inom kort, sen måste jag börja välja ut outfits inför min resa nästa vecka. Jag får vara hemma hela helgen för jag ska jobba lör,sön och måndag.. stress!

3 Kommentarer

 1. Mimmi
  april 16, 2016 / 10:28

  Är det Coop Marieberg som stänger ner i maj?

  • emiliangergard
   Författare
   april 16, 2016 / 16:07

   Nej den i brickebacken :)

 2. Ida Jakobson
  april 19, 2016 / 19:50

  Hej Emilia
  Undrar lite om man behöver betala tullavgift när man handlar på boohoo?
  Tusen tack för en inspirerande blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv