Goodnight

img_4987

Godnatt på er, imorgon kommer spännande inlägg upp (har tidsinställt eftersom att jag jobbar hela dagen på coop). Bland annat på tips på balklänningar och ett jääättestort collage med bilder från Thailand.

Det är inte ofta jag skriver detta, men fan vad jag tycker om er! Det är så många utav er som hängt med mig så länge och sen ni som är nya såklart, kärlek till er alla! Tänk att detta är andra året som jag är nominerad till Finest Awards, liksom en av tio bloggare i hela Sverige, hur sjukt är inte det?? Att min blogg med enbart budget kläder kan bli så stor och mitt vanliga tonårsliv haha. Jag är glad ändå, bloggen är min passion och jag kan börja lägga ut reklam inlägg 24/7 om jag vill bara för att tjäna massa på den. Men jag vill ha den på mitt sätt, vilket är ingen reklam om något jag själv aldrig skulle rekommendera annars. Det är synd att så många bloggare gör det nu för tiden, bara för pengarnas skull. Jag förstår självklart att man måste tjäna pengar på nåt vis med tanke på huuuuur mycket tid man lägger ner på det, men som sagt.

Jag vill ha någon slags kommunikation med er, jag känner mig som er personal shopper haha. Ni ber mig om tips och jag lägger ut vad jag tycker om, så sjukt kul att många diggar min stil! Den är ändå rätt enkel men ändå min egna men samtidigt kan många relatera till den. Aja, nu måste jag fan sova om jag ska komma upp imorgon…

1 timma kvar ungefär att rösta på mig som årets modeblogg och årets nykomling, det tar max 1 min o göra. Det skulle uppskattas så mycket och sen tack till alla som har röstat/nominerat <3 Bloggen och ni betyder allt för mig, seriöst.

http://finest.se/elections/finest-awards-2016/

2 Kommentarer

 1. Marielle
  april 16, 2016 / 11:45

  Hej! Jag tänkte bara dubbelkolla med dig ifall du vet att några av dina outfit-bilder finns med på wish.com? Tänkte bara om du var med på det, eller om dom har lånat bilderna utan tillåtelse. =)

  • emiliangergard
   Författare
   april 16, 2016 / 16:07

   Jag har sett det tyvärr, har bara inte tagit tag i det och kontaktat dom! Men tack för att du meddela oavsett <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv