Nilson shoes + Steve madden

Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset

@nilsonshoes #steve madden

Igår var kul!! Jag blev så starstruck när Molly Sandén kom upp där med sina systrar och sjöng + jag stod liksom 1 meter ifrån haha. Hon var så duktig! Sen så var Steve Maddens kollektion så jäääävla snygg, ville ha alla skor typ! Vi fick en varsin goodiebag + så ska vi få ett par klackskor hemskickade, GRYMT. Dock så glömde jag min goodiebag hos Ellen, så typiskt mig…

Men nu sitter jag på bussen påväg hem, jag har sån stress och panik i magen inför ikväll. Det är ju Blog Awards i Örebro och jag är nominerad, pirrigt! Kissie kommer dela ut priset så det ska bli kul att träffa henne också. Jag kommer tyvärr inte ha tid att redigera och lägga ut vloggen idag som var från igår… men hoppas ni förstår. Jag kommer självklart filma idag, torsdags vloggen kommer upp imorgon och fredags vloggen kommer upp på söndag!

puss

3 Kommentarer

 1. Sandra
  april 8, 2016 / 11:47

  Lycka till fina du puss o kram

  • emiliangergard
   Författare
   april 11, 2016 / 13:58

   Tack, kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv