better late than never

Okeeej, jag suger. Förlåt att jag inte uppdaterar men jag LOVAR att det finns VIKTIGA anledningar till det, det är inte alls att jag skiter i bloggen. Samtidigt som det händer massa runt omkring så har jag ångest över att jag knappt hinner fota något till bloggen. Jag går runt osminkad och bara stressar, imorse gick jag upp 04.30 och inventerade hela Kappahl. Sen direkt efter åkte jag hem och sov lite då jag är dödsförkyld och imorgon bitti ska jag jobba igen och sen övningköra. Det här jäkla körkortet ska vara mitt inom kort.

Jag stressar även sönder inför nästa vecka då jag har TRE STORA event som jag ska gå på, tänkte även försöka vlogga under dessa dagar, what do you think??

DSC02113

Vill ha såhär långt hår igen!

4 Kommentarer

  1. Jag vet hur det är att leva i stress och mitt tips till dig är att göra en sak i taget. Avsett en dag där du endast fokuserar på att fota bilder och redigera dom, avsett sen en annan dag där du skriver inlägg och tidsinställer. Hellre ett bra inlägg om dagen än en massa tråkiga ”hej jag hinner inte blogga” inlägg. Om du ska vloga under eventen, skit i att fota. Fokusera på att filma grymt bra material och redigera en bra video. Man kan tyvärr inte hinna med allt och eftersom du jobbar även utanför bloggen + tar körkort så är de omöjligt för dig att få ihop allt på en och samma gång. Om du har en kalender så skriv ner vad som ska göras vilken dag. Jag tycker verkligen det underlättar en massa :)

  2. mars 31, 2016 / 20:44

    Glöm inte att andas ;)

  3. Louisebiszczak
    april 6, 2016 / 09:39

    Hej! Har tänkt skriva det blir lite ”reklam” men se det inte som en reklam utan ta bara bort kommentaren efter du sett den men on du vill ha långt hår så sätter jag in löshår för 500kr och då tar jag även ut löshåret i det priset. Och haha jäv tycker att det blir väldigt bra och jag och min kund Elina Bergqvist blev nöjd om du vill göra något av henne innan du ”bestämmer” dig, tänkte bara tipsa för dig och ändå hjälpa mig själv om du vill sätta in till ett billigare pris :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv